Sfeervol vakantiehuis

Vliehoven is een zeer comfortabel en sfeervol vakantiehuis in de duinen van Vlieland, vlakbij de zee (strand op ongeveer 150 meter). Het vakantiehuis is begin 2018 volledig gerenoveerd en deels nieuw gebouwd. Het beschikt over een groot eigen terrein van ca 1.600 m2 en er zijn 2 terrassen: een deels overdekt terras op het westen en nog een heerlijk terras aan de zuidkant van het vakantiehuis, beide met veel privacy.

Vliehoven heeft een ruime, sfeervolle woonkamer en een moderne, luxe open keuken. Er zijn 3 slaapkamers: 1 met een tweepersoonsbed, 1 met 2 éénpersoonsbedden en 1 met een stapelbed, ruim voldoende voor de maximaal 4 personen waarvoor het vakantiehuis wordt verhuurd. De nieuwe badkamer is uitgerust met een inloopdouche en badmeubel. Het toilet is in een aparte ruimte.

Een deel van het terrein rondom het huis is opnieuw ingericht en met helm beplant. Dit is nu nog zeer kwetsbaar en wij vragen aan onze gasten of zij hier zorgvuldig mee om willen gaan, evenals met de nieuwe inrichting binnen.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

We hopen u te mogen verwelkomen in ons heerlijke vakantiehuis! Klik hier voor de actuele beschikbaarheid. NB In het hoogseizoen verhuren wij voor 2 weken.

Foto’s Vliehoven

slaapkamer Vliehoven

Vliehoven vanuit prive duin